Viewed 52 times 1 Answers
0
با به گروه من اگر کسی تو گروه اطلاع داره متشکر می شم کمک کنه من پذیرش دانشگاه را دیروز برام ایمیل کردند از طرف دانشگاه آلان من مرحله بعدی چه کار باید بکنم؟ وارد سایت IRCC بشم و اونجا مدارک را بارگذاری کنم یا مرحله دیگری قبل از این هست؟
2021-09-24 09:16:00 Canada ویزایدانشجویی #پذیرش دانشگاه
1 Reply
عضو گروه ویزای موقت شید و فایل راهنمای گروه رو دانلود و مطالعه کنید
2021-09-24 12:10:00

Similar Question:
#پذیرش دانشگاه

این درسته که مدرک زبان دولینگو برای پذیرش دانشگاه مشکلی نداره ولی برای پرونده مهاجرت نمیشه و آفیسر قبول نداره یا برای تافل هوم ادیشن نیازی نیست از کشور خارج بشین و ورود و خروج بزنیم ؟ برای ویزا شدن بیشتر آفیسر به مدرک زبان آیلتس توجه میکنه و اونو قبول داره ؟
2021-09-09 14:55:00 #Canada [پذیرش دانشگاه] ویزایدانشجویی

سوالم این هست که برای سلف فاند هم باید به اساتید برای پذیرش دانشگاه ایمیل زد یا نه و در صورتی که من به دانشگاه اعلام کنم سلف فاند میخوام آیا بهتر بهم پذیرش میدن یا اینکه تاثیر منفی داره؟
2021-09-12 03:42:00 #Canada [سلف فاند] ویزایدانشجویی

من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada

آیا گروهی، کانالی یا وبسایتی سراغ دارین که مربوط به دانشجویان هموطن مون در کالج هلند (Holland college) واقع در استان Prince Edvard Island کانادا باشه تا بتونیم از تجربیات اینان درباره این کالج اطلاعات کسب کنیم؟ قبلا از پاسخگویی شما سپاسگزارم
2021-08-31 11:14:00 #Canada

من اگر الان اپلای کنم برای وینتر پذیرش بگیرم،وقت کافی برای سفارت و ویزا دارم؟
2021-10-10 06:32:00 #Canada

کالج ریفاند میکنه اگر ثبت نام نکنیم؟ اگر کسی از اطلاعی داره یا تجربشو داره مممنون میشم پاسخ بده
2021-09-16 11:18:00 #Canada